2023 a kerékpárosok éve, 2024?

2023. 12. 06., sze - 12:28
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága 2023-ban meghirdette a Kerékpárosok évét.

A kampány a Tekerj Velünk szlogen alatt futott. Célunk a család közösségnevelő erejére való figyelemfelhívás, valamint a gyermekek számára a szülői példamutató magatartás erősítése. A koncepció az volt, hogy minél több emberhez elérjünk, akiknek figyelmét a biztonságos, balesetmentes kerékpározásra hívtuk fel. Összességében idén számos helyszínen tekerhettek együtt a kerekezni kívánók a rendőrség munkatársaival. A Forrás Rádióval együttműködve több balesetmegelőzési célú kerékpáros videót forgattunk, melyek több közösségimédia felületen megjelentek.

Jövőre új kampánnyal, új videókkal készül a vármegyei rendőr-főkapitányságunk.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Orsós János

A pécsi rendőrök a lakosság segítségét kérik az 51 éves férfi eltűnése kapcsán.

 

Bírósági eljárást is vonhat maga után!

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kilenc ittas, illetve egy bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év tizenhatodik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Rendőrkézen a betörő

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai őrizetbe vettek egy 49 éves budapesti férfit, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Bűnmegelőzési programok nyugdíjasoknak

A Szolnoki Rendőrkapitányság bűnmegelőzési munkatársai a Mátrix Projekt keretében folyamatosan tartanak előadásokat az online csalások megelőzéséről.