Arany fokozattal díjazták az összefogást

2022. 10. 28., p - 12:26
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság és a Győri ETO közös baleset-megelőzési munkája rangos elismerésben részesült.

A közlekedési balesetek számának csökkentése és a baleset-megelőzés, illetve a biztonságos közlekedéssel kapcsolatos üzenetek széleskörű terjesztése érdekében az Országos Rendőr Főkapitányság-Országos Balesetmegelőzési Bizottság (ORFK-OBB) vezetői és a Győri Audi ETO KC képviselői 2022 februárjában együttműködési megállapodást kötöttek.

A Magyar Marketing Szövetség Sportmarketing Tagozata a Sport Forum Hungary 2022 sportkonferencia záróeseményeként, a Puskás Arénában adta át elismeréseit. A szervezők egy objektív szempontrendszer alapján ismerték el az ország legnagyobb marketing értékkel bíró sportolóit és csapatait. Célként tűzték ki, hogy a hatékony marketing-megoldások elismerésével és azok széleskörű népszerűsítésével hozzájáruljanak az igényes, szakmailag helyes gyakorlatok népszerűsítéséhez.

A Győri Audi ETO KC és az ORFK-Országos Balesetvédelmi Bizottság közös baleset-megelőzési együttműködését a döntnökök arany fokozatú elismeréssel díjazták az „Év akciója – CSR” kategóriában. A díjat Szabó Tamás, a Győri ETO KC kommunikációs és nemzetközi igazgatója vette át a gálán.

A rendőrség és a győri kézilabdások – most már egy független kommunikációs szervezet által is elismert – példaértékű együttműködése a baleset-megelőzés terén tovább folytatódik, hiszen a sportolók bevonásával még szélesebb körben tudjuk eljuttatni megelőzési üzeneteinket.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.

 

Felderítették

Teljes egészében megtérülhet annak a sértettnek a kára, akinek otthonából több millió forint készpénzt lopott el az elkövető.