„Light Friday” Nógrád megyében

2022. 11. 03., cs - 07:56
Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Ingyenes láthatósági eszközökkel várják az érdeklődőket ebben az évben is a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság balesetmegelőzési bizottságának munkatársai.

Mint arról korábban beszámoltunk, az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága 2022. október 17. és december 4. között rendezi meg a „Látni és látszani” elnevezésű közlekedésbiztonsági kampányát, amelyhez a Nógrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottság is csatlakozott.

A kampány egyik kiemelt eseményeként 2022. november 4-én 9 óra és 13 óra között kerül megrendezésre a „Light Friday” elnevezésű program, amely során a balesetmegelőzési bizottság munkatársai a salgótarjáni TESCO áruházban elhelyezett információs pultnál az érdeklődők részére – a készlet erejéig – ingyen biztosítanak láthatósági mellényt és karpántot, kerékpáros lámpaszettet, valamint fényvisszaverő matricát.

A kampánnyal kapcsolatos további információk a www.latnieslatszani.hu és a https://kreszvaltozas.hu/ oldalon, valamint a Nógrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottság prevenciós facebook oldalán érhetők el.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.

 

Felderítették

Teljes egészében megtérülhet annak a sértettnek a kára, akinek otthonából több millió forint készpénzt lopott el az elkövető.