Brahira grillsütő

2024. 06. 24., h - 07:24
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

 A balatoni nyaralás gyanúsítással folytatódott.

A balatronakarattyai vendéglő mellől elloptak egy nagyértékű grillsütőt 2024. június 23-án éjjel, melyről a tulajdonos tett bejelentést. A balatonalmádi rendőrök néhány órán belül Balatonakarattyán már igazoltattak is 4 fiatalt az egyik nyaralóban, aki a gyanú szerint az éjszaka az étteremtől az ingatlanjukig tolták a lopott smokert.

A 23, a 24 és 26 éves kerepesi, valamint 23 éves csömöri fiatal férfiakat a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság Műveleti Alosztályának munkatársai kutatták fel, majd a balatonalmádi rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók kihallgatták őket. A baráti kvartett elismerte, hogy a szórakozóhely éttermének nyitott udvarán meglátták a grillsütőt, és a buli hangulatában elvitték azt. Ugyan hazafelé eldöntötték, amitől egyes elemek leestek róla, lármát keltve a csendes éjszakában. Azokat hátra hagyták, de a többit magukkal vitték.

Reggel átgondolva már mindannyian belátták, hiba volt elhozni a grillsütőt. Ám még azelőtt megérkeztek értük a rendőrök, hogy visszavihették volna a többszászezer forint értékű eszközt.

A smokert a nyomozók lefoglalták, a férfiak ellen lopás vétség miatt nyomozást indítottak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfajult a haragos viszony

Gyújtogatásig mérgesedett két férfi vitája. A berettyóújfalui rendőrök rongálás miatt nyomoztak.

 

Vissza a hűvösre

A püspökladányi rendőrök elfogták azt a 24 éves helyi lakost, aki nem tétlenkedett egy hónappal ezelőtti szabadulása óta.

 

Vérüket adták

A Szekszárdi Területi Vérellátó Központ a Dombóvári Rendőrkapitányság épületébe szervezett véradást.

 

Közösen óvjuk a Tisza-tavat és környezetét

A rendőrség és társszervei a Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Biztosság tiszabábolnai soros értekezletén a nyár hátralévő időszakára vonatkozó feladatokat egyeztetettek.