Elkötött egy csónakot, majd motort is lopott hozzá

2022. 09. 12., h - 12:37
Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A holland tolvaj ellen a marcali rendőrök eljárást indítottak.

A nyomozás adatai szerint 2022. szeptember 7-én egy fiatalkorú vízibiciklit akart bérelni barátjával, de mivel nem talált nyitva lévő kölcsönzőt, a balatonmáriafürdői övcsatornából eltulajdonított egy műanyag csónakot, majd a kikötőbe evezett, ahol leemelte egy vitorláshajó motorját és a vízieszközre szerelte. A balatoni vízirendőrök a fiatal férfit és barátját a tó közepén elfogták, a szolgálati kisgéphajóba emelték, majd a Marcali Rendőrkapitányság egyenruhásainak átadták. 

A nyomozók a 17 éves holland fiatalt a napokban lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Az eltulajdonított csónakot és hajómotort pedig visszaadták jogos tulajdonosuknak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás miatt keressük

A győri nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Börtön felé vezető út

A salgótarjáni rendőrök előterjesztést tettek annak a 22 éves férfi letartóztatásának indítványozására, aki többször követett el vagyon, illetve személy elleni erőszakos bűncselekményeket.

 

Lezárt akta: Olajozott lehúzás

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték a nyomozást három mohácsi férfival szemben, akiket bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett csalással gyanúsítottak meg.

 

Visszaterelték

A gödöllői rendőrök három napon belül elintézték, hogy a megritkított karám ismét bégetéstől legyen hangos. A lopott jószágokat visszaadták, a tolvajlással gyanúsítottakat elszámoltatták.