Járművezetés az eltiltás hatálya alatt

2021. 08. 26., cs - 10:09
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A keszthelyi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 47 éves férfit.

A rendőrök Keszthelyen, a Georgikon utcában 2021. augusztus 25-én délután intézkedés alá vontak egy tehergépkocsival közlekedő férfit.

Az ellenőrzés során az egyenruhások megállapították, hogy a gépjárművet vezető 47 éves gyenesdiási férfi elvan tiltva a vezetéstől, valamint a Veszprémi Rendőrkapitányság körözését rendelte el, mivel a rá kiszabott pénzbírságot nem fizette meg. Ezt követően a férfit a rendőrök elfogták, előállították, majd járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Autók az út melletti árokban

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel, valamint négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

 

Tartozik

Az érdi rendőrök kérnek segítséget egy fehér zoknit és papucsot viselő sofőr azonosításához, aki megtankolt, majd elhajtott.

 

A gyanú: embercsempészés

Egy albán sofőr és a vele utazó két török állampolgár jogszerű magyarországi tartózkodásukat nem tudta hitelt érdemlően igazolni; Budapesten előállították őket.

 

Forgalomterelés a 6-os főút paksi szakaszán

A 109-es kilométerszelvényben történt anyagi káros közlekedési baleset miatt lezárva a 6-os számú főút Paks belterületén, a forgalom a környező utcákba terelve folyamatosan halad.