Lovas szolgálat Pécselyen

2023. 06. 05., h - 11:01
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Turistaútvonalakat és idős személyeket is ellenőriztek a rendőrök.

A Balatonalmádi és Balatonfüredi Rendőrkapitányságok lovas rendőrei a településen és annak külterületén látták el szolgálatukat 2023. június 4-én, ahol az idős, egyedül élő szépkorúakkal is kapcsolatot tartottak. Beszélgetésük során felhívták a figyelmüket az áldozattá válás veszélyeire, kérték, hogy legyenek óvatosak, és szükség esetén hívják a 112-es segélyhívót, vagy a körzeti megbízottat az elérhetőségén. Az idősek hálájukat fejezték ki a törődésért és az odafigyelésért.

Az egyenruhások a négylábú társaikkal a Zádor-vár környékét a turista útvonalon, erdei ösvényen haladva ellenőrizték, megelőzve az illegális szemétlerakást, környezetszennyezést. Szolgálatuk során a rendőrök útbaigazítást adtak a kirándulóknak is.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Robbantani akart

A zuglói rendőrök befejezték a nyomozást annak a férfinak az ügyében, aki a gyanú szerint robbantással fenyegetett​​ egy áruházat.

 

Rendőrkézen a gázolajtolvajok

A kazincbarcikai rendőrök elfogták azt a két férfit, akik munkagépekből tulajdonítottak el csaknem 1000 liter gázolajat.

 

Áruházakból loptak

Sorozatban lopott két férfi Szegeden. Az ügyben indult nyomozás lezárult.

 

Megelőzték

A Tolna vármegyei rendőrök egy interneten szerveződő illegális gyorsulási verseny megrendezését akadályozták meg a hétvégén Szekszárdon.