Marihuánát termesztett a kertben

2022. 09. 08., cs - 14:25
Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A férfi ellen kábítószer birtoklása miatt indult eljárás.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2022. szeptember 7-én a Siófoki Rendőrkapitányság Tabi Rendőrőrsének munkatársai előzetes információk alapján házkutatást tartottak egy tabi családi házban, mely során 7 tő hibrid marihuána növényt, valamint 20 gramm növényi törmeléket foglaltak le. Az ingatlan tulajdonosát elfogták és a Siófoki Rendőrkapitányságra állították elő.

A nyomozók az 58 éves férfit kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A helyi lakos a vallomása során elismerte a bűncselekmény elkövetését és elmondta, hogy egészségügyi problémájának kezelésére termesztette a növényeket.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: Bilincsben a tolvaj

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy férfi ügyében, aki táblagépet, laptopot és kerékpárt is lopott a városban.

 

Lopás miatt keressük

A győri nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Börtön felé vezető út

A salgótarjáni rendőrök előterjesztést tettek annak a 22 éves férfi letartóztatásának indítványozására, aki többször követett el vagyon, illetve személy elleni erőszakos bűncselekményeket.

 

Lezárt akta: Olajozott lehúzás

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték a nyomozást három mohácsi férfival szemben, akiket bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett csalással gyanúsítottak meg.