Őrizetben a bántalmazó

2022. 06. 20., h - 12:33
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság önbíráskodás miatt rendelt el nyomozást.

Bejelentés érkezett a rendőrségre, miszerint 2022. június 18-án reggel egy tihanyi munkásszállón szóváltásba keveredett egy 47 éves nyíregyházi férfi egy másik, 31 éves emberrel, mivel azt feltételezte, hogy a fiatalember ellopta 330.000 forintját. A szóváltás közben a nyíregyházi lakos egy kést vett magához, amivel megindult a sértett felé és azt mondta neki, hogy megöli őt, ha nem adja vissza a pénzét. A fiatal nyúli lakos elmenekült a szállóról, majd miután később visszatért oda, a 47 éves férfi ismét fenyegetni kezdte őt késsel a kezében. A sértett félelmében kifutott a házból, de az elkövető utána ment és egy utcai korlátnál hason szúrta a fiatalembert, akinek ettől sérülése keletkezett. Az időközben helyszínre érkező rendőrök a nyíregyházi férfit elfogták és előállították. Ellene – őrizetbe vétele mellett – büntetőeljárást indítottak a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.