Táskatolvajokat fogtak el a siófoki rendőrök

2022. 06. 24., p - 08:16
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Térfigyelő kamerák felvételei alapján ismerték fel a párost.

Az ügy adatai alapján az akkor még ismeretlen tettesek 2022. június 21-én reggel Siófok belvárosában eltulajdonítottak egy padon felejtett kézitáskát. Az eseménysort a város egyik közterületi kamerája rögzítette, melynek felvételei alapján a körzeti megbízottak azonosították a feltételezett elkövetőket.

Az egyenruhások a 30 éves nőt és szintén 30 éves élettársát másnap reggel elfogták és előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra. A férfi ruházatának átvizsgálása során kábítószer fogyasztáshoz használt eszközöket találtak, a vele szemben alkalmazott gyorsteszt pedig THC hatóanyagra jelzett pozitív eredményt.

A nyomozók a két helyi lakost lopás, a férfit ezen felül kábítószer birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

1+14

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 28 éves bosnyák sofőr ellen, aki 14 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Önbíráskodásért kell felelniük

A karcagi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki két férfit, akik az előre megállapodottakra fittyet hányva több pénzt akartak az elvégzett munka után.