Ütközés után elhajtott a helyszínről, a siófoki rendőrök elfogták

2020. 09. 05., szo - 10:44
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A sofőr el volt tiltva a vezetéstől, és a rendszám sem stimmelt az autón.

Az ügy adatai alapján 2020. szeptember 3-án este, Siófok belvárosában egy 49 éves budapesti lakos – vélhetően figyelmetlenségből – autójával nekitolatott egy parkoló járműnek, majd a baleset helyszínéről minden további nélkül távozott.

A bejelentést követően a járőrök felkutatták a gépkocsit és ellenőrizték a feltételezett okozót. Megállapították, hogy a sofőrt a hatóság korábban már háromszor is eltiltotta a vezetéstől, az autóra pedig nem az ahhoz tartozó rendszámok voltak felszerelve.

Az egyenruhások a férfit elfogták és előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, ahol az egyedi azonosító jel meghamisítása miatt büntetőeljárást indítottak, a járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, majd őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnésnek indult

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon büntetőeljárás keretében folytatják tovább a keresést.

 

Cseh embercsempészeket fogtak el

A sofőrt és utasát a Bács-Kiskun megyei rendőrök őrizetbe veszik, a határsértőket pedig visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

 

Lezárt akta: betört és gyújtogatott

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy szegedi férfi ellen aki betört egy belvárosi ingatlanba, majd tüzet gyújtott.

 

Fogadónapot tart a főkapitány

Czinege László r. dandártábornok, Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Rendőr-főkapitánya fogadónapot tart a lakosság részére.