Ütközés után elhajtott a helyszínről, a siófoki rendőrök elfogták

2020. 09. 05., szo - 10:44
Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A sofőr el volt tiltva a vezetéstől, és a rendszám sem stimmelt az autón.

Az ügy adatai alapján 2020. szeptember 3-án este, Siófok belvárosában egy 49 éves budapesti lakos – vélhetően figyelmetlenségből – autójával nekitolatott egy parkoló járműnek, majd a baleset helyszínéről minden további nélkül távozott.

A bejelentést követően a járőrök felkutatták a gépkocsit és ellenőrizték a feltételezett okozót. Megállapították, hogy a sofőrt a hatóság korábban már háromszor is eltiltotta a vezetéstől, az autóra pedig nem az ahhoz tartozó rendszámok voltak felszerelve.

Az egyenruhások a férfit elfogták és előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, ahol az egyedi azonosító jel meghamisítása miatt büntetőeljárást indítottak, a járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, majd őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.