Eltette a fülhallgatót

2019. 08. 12., h - 13:22
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Jogtalan elsajátítás miatt folyt nyomozás egy 44 éves siklósi férfi ellen, a Balatonfüredi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Az eljárás adatai szerint a fiatalkorú sértett 2019. augusztus 2-án délután egy Balaton-parti vendéglátóhely asztalán felejtette a mintegy 60000 forint értékű fülhallgató szettjét. Az ott dolgozó alkalmazott ezt észrevette, és a fülhallgatót eltulajdonította. A sértett először egyedül, majd a családjával is visszament az étterembe, de a 44 éves siklósi férfi tagadta, hogy a keresett tárgyat megtalálta volna.

A bejelentést követően a rendőrök a helyszínre mentek. A férfi először azt mondta, hogy nem tud az eszköz hollétéről, azonban később, a házkutatás során önként átadta az általa eltulajdonított, majd elrejtett fülhallgatót a nyomozóknak.

A 44 éves siklósi lakost ezt követően előállították a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra, és jogtalan elsajátítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozás során a Balatonfüredi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a nyomozás során keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megtalálták

A Duna budapesti szakaszán találták meg a Visegrádnál eltűnt kislány holttestét.

 

Varsával akartak halászni

A vízirendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a Hejőkürt külterületén, jogosulatlanul halászó jogsértőket.

 

Bilincsben a sapkarabló

A mezőkövesdi rendőrök elfogták azt a férfit, aki a Napfürdő utcában egy fiúnak elvette a sapkáját.