Gyereknapi bűnmegelőzés Somogyban

2024. 05. 28., k - 14:36
Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság baleset- és bűnmegelőzési előadói, valamint az áldozatvédelmi referensei sem feledkeztek meg a somogyi gyermekekről.

A Fonyódi Rendőrkapitányság munkatársai a Fonyódi Általános Iskolában, és a balatonboglári városi gyereknapon jártak, a nagyatádi kollégáik pedig szintén a városi rendezvényt látogatták meg. Nagy érdeklődés övezte a tenyérnyomat készítést, a drogosszemüveg kipróbálását, és az egyéb játkos feladatokat is. A gyermekek kipróbálhatták a rendőrautót, felpróbálhatták a rendőrségi felszereléseket, és volt, aki nagy lelkesedéssel és ügyességgel a szakember szerepét is átvette. Az érdeklődők új ismeretekre tehettek szert az áldozattáválás megelőzésével kapcsolatban és hasznos tanácsokat kaptak baleset- és bűnmegelőzési témában, valamint a 112-es hívószám használatával kapcsolatban is.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.