Rendőrök a gyermektáborban

2020. 08. 16., v - 10:04
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Gyömöre Önkormányzata és a Védőnői Szolgálat szervezésében megvalósult táborban tartottak foglalkozásokat az egyenruhások.

2020. augusztus 10-én indult és a hétvégén ért véget az Őrzők elnevezésű, 6 - 14 éves gyermekek részére megrendezett tábor. A kezdeményezés fő célja, az egészségnevelés, bűnmegelőzési ismeretek és a környezettudatos magatartásformák átadása volt.

A program szervezői Szabó Gina védőnő és Nagy Beáta polgármester asszony felkérésére, a Téti Rendőrőrs három munkatársa, Kozalk László rendőr zászlós, Polgár Viktória rendőr törzsőrmester és Szabó István rendőr főtőrzszászlós baleset- és bűnmegelőzési tanácsokkal látta el a táborlakókat, részt vettek a gyermekek játékaiban, foglalkozásain, sőt egy vízi kalandra is elvitték a lurkókat a rendőrségi hajóval.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hiába a futás

A rendőrök elfogták azt a sofőrt, aki igazoltatásakor kiugrott a kocsiból és meglépett. Mint kiderült, 11 külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Karóval támadt a fiú

A rendőrök azonnal elfogták azt a fiút, aki Miskolcon egy karóval ütötte le áldozatát, akitől a cipőjét, és a pénzét vette el.