100. alkalmat ünnepelt a „Police Café” program Baranyában

2022. 11. 30., sze - 17:05
Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság és a Baranya Megyei Bűnmegelőzési Tanács által szervezett programsorozat 2022. november 29-én Siklósra érkezett.

A Siklósi Rendőrkapitányság adott otthont a „Police Café” bűnmegelőzési projekt következő állomásának, amelyre többek között a fiatalkorúakkal foglalkozó szakemberek is meghívást kaptak. A rendezvényt dr. Garamvári Gábor rendőr ezredes, a Siklósi Rendőrkapitányság vezetője nyitotta meg, majd a program ötletadója, dr. Molnár Katalin PhD egyetemi docens moderálta.

A megye tíz járását felölelő programsorozat hatodik állomásán a meghívott szakemberek a fiatalkori devianciákról és az áldozattá-elkövetővé válás megelőzéséről folytattak párbeszédet a rendőrökkel.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bírósági eljárást is vonhat maga után

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonhét ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év harmincnyolcadik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Mínusz két autótolvaj

A dabasi nyomozók 48 óra alatt elfogtak két gépkocsitolvajt, és megtérítettek 15,5 millió forintot. A gyanúsítottakat azóta letartóztatta a bíróság.

 

Mentés a Dunából

Egy járókelő és a budapesti vízirendőrök gyors segítsége ezúttal is életet mentett.