Áldozatvédelmi Café

2023. 02. 22., sze - 12:28
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Áldozatsegítés az áldozatsegítők szemszögéből

Az áldozatsegítők szemszögéből tekintette át a szakterületet a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya. Az „Áldozatok Világnapja” alkalmából  a főkapitányság az áldozatsegítésben aktívan részt vevő embereket hívott meg egy kötetlen, a Police Café módszerével folytatott munkaértekezletre. 

A rendezvényen részt vett Bíróné Szunai Orsolya az Áldozat Segítő Szolgálattól, dr. Bede Andrea Budapest Főváros Kormányhivatalától, dr. Vojnovics Ibolya a Józsefvárosi Áldozatsegítő Szakmai Együttműködési Rendszertől, valamint jelen voltak az Országos Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának képviselői és a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai.

A találkozót dr. Molnár Katalin, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense vezette le és a moderátori zárszóval foglalta össze a napot. 

A legfőbb cél az együttműködő partnerek közreműködésével az áldozatsegítés során szerzett tapasztalatok megosztása és hasznosítása volt. A kölcsönös visszacsatolás még hatásosabbá tette a párbeszédet, a meghívottak által elmondottak másokban újabb gondolatokat, ötleteket indítottak el.​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.