Állati programok

2022. 10. 05., sze - 11:07
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A monori rendőrök három napos rendezvénysorozatot szerveztek az Állatok Világnapja alkalmából. A legkülönlegesebb esemény kétségkívül Kabát örökbefogadása volt.

Immár a Monori Rendőrkapitányság a 9 hónapos, ordas blöki, Kabát tiszteletbeli gondos gazdája. A gyömrői Kutyamentsvár Menhely munkatársaival együttműködve 2022. október 2-4. között várták színes családi programokkal az érdeklődőket.

Volt sétáltatás - amelynek végén a gyömrői körzeti megbízott egy általa igen megkedvelt és örökbefogadott jószágot vitt haza családja legújabb tagjaként.

Kutyás bemutatók kicsiknek, állatvédelemmel kapcsolatos információs plakátok, kérdezz-felelek nagyobbacskáknak. Nem hiányozhatott Főnök, az életmentő, nyomkereső monori rendőrkutya, akivel kötelet húzhattak a bátrabbak és izmosabbak.

A helyszínre érkező rendőrautókban azonban nemcsak egyenruhás rendőrök és kutyák érkeztek, hanem az a több csomagtartónyira való kutyáknak és cicáknak szánt táp, konzerv, szalámi, amit a rendőrök gyűjtöttek a gazdátlan jószágok számára.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset a 81-es számú főúton

Magyaralmás térségében négy gépjármű ütközött össze, a gépjárművezetők Fehérvárcsurgó, illetve Bodajk felé kerülhetik el a baleset helyszínét.