Bűnmegelőzés a Futókörök napján

2022. 05. 23., h - 11:39
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A miskolci Népkertben állították fel standjukat a rendőrök.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szakemberei 2022. május 21-én – a Futókörök napja elnevezésű sportrendezvényhez csatlakozva – a Miskolc, Dusik Lajos sétány mellett alakították ki mobil, bűnmegelőzési állomásukat.

A bűnmegelőzési szakemberek a sportszervezőkkel szervesen együttműködve a rendőrség Házhoz megyünk, Bikesafe és Police Coffee elnevezésű bűnmegelőzési programjának keretén belül adtak bűnmegelőzési, vagyonvédelmi, illetve áldozatsegítési tanácsokat az érdeklődők számára.

képkép

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szent László-napi koszorúzás

A határőrök védőszentjének napja alkalmából koszorúzással egybekötött megemlékezést tartottak a határőrség egykori országos parancsnokságán.

 

Lopás miatt keressük őket

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik két férfi azonosításában, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy betörtek egy mórahalmi büfébe, ahonnan készpénzt loptak el.

 

Rendőrkézen a rabló

A szegedi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy fiatalt, aki kirabolt egy nőt Szegeden.

 

Lezárt ügyek: Nem mind ezüst, ami fénylik

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet azzal a férfival szemben folytatott le, aki ezüst érméknek nevezett hamisítványokkal csapta be vásárlóját.

 

Ittas és bódult sofőrök rendőrkézen

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 27 ittas, illetve 1 bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 25. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Kerékpárt lopott, keressük!

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik a felvételeken látható férfi azonosításához.