Bűnmegelőzési információs pont és BikeSafe kerékpár-regisztráció

2022. 08. 13., szo - 10:35
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az Egri Rendőrkapitányság a következő napokban több időpontban várja a programok iránt érdeklődőket.

Az Egri Rendőrkapitányság munkatársa 2022. augusztus 18-án, 19-én, valamint 25-én és 26-án 9 órától 12 óráig BikeSafe ingyenes kerékpár-regisztrációra várja az érdeklődőket az egri Szmrecsányi Lajos Érsekkertben, a szökőkútnál.

A program lényege, hogy a kerékpárok adatai egy biztonságos, a rendőrség számára is hozzáférhető nyilvántartásba kerülnek. Ezáltal a biciklik egy esetleges bűncselekmény esetén visszakereshetőek, könnyebb a felderítésük, valamint a tulajdonoshoz történő visszajuttatása is. A kollégánk rögzíti a kerékpár adatait - szín, típus, gyártó, gyártási szám, jellegzetességek - majd fényképfelvételeket is készít róla.      

Ezen kívül 2022. augusztus 15-én és 22-én az egri Agria Parkban ad tájékoztatást a vagyonvédelem, az áldozatvédelem, a családon belüli erőszak, a rendőrség iskolai bűnmegelőzési programjai, az internetbiztonság és a drogprevenció témakörét illetően is.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Holttestet találtak Szegeden

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság járőrei egy holttestet találtak Szegeden. A nyomozók vizsgálják az eset körülményeit.