Előadás Budaörsön

2022. 06. 22., sze - 10:59
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Cél, az áldozattá válás elkerülése, az áldozatok segítése.

Dr. Sikósi-Dutkay Zoltán, az Áldozatsegítő Központ vezető-kormánytanácsosa, Csillag-Simon Katalin r.zászlóssal kiegészülve tartott előadást a pátyi nyugdíjas klubban 2022. június 20-án.

A rendezvény célja volt, hogy minél szélesebb körben tájékoztassanak az áldozatvédelem és az áldozatsegítés területén működő szervek, szervezetek tevékenységéről, hogy a bajba jutott emberek tudják, problémájuk, sérelmeik megoldásában, feldolgozásában nincsenek egyedül. Merjenek segítséget kérni, van kihez fordulni (https://vansegitseg.hu)!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőröknek összejött

Az illegális meggazdagodás érdekében volt betörés, telephelyen időzés, logisztika, verítékes munkával megszerzett zsákmány, aminek csak egy részét sikerült magával vinnie. Ráadásul a rendőrök azonosították, mi több, el is fogták.

 

Bogyiszlónál ért véget az út

A Bátaszéki Autópálya Alosztály egyenruhásai az M9-es autóúton, Bogyiszló térségében ellenőriztek egy járművet, melyben tíz illegális migránst szállított a sofőr.

 

Román embercsempész próbálkozott Tolnában

A Bátaszéki Autópálya Alosztály egyenruhásai az M9-es autóúton, Bogyiszló térségében ellenőrizték a járművet, melyben öt illegális migránst szállított a sofőr.

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 40 éves szerb sofőr ellen, aki 24 embernek nyújtott segítséget az országhatár tiltott átlépésében.