Fókuszban a megelőzés Szolnokon

2022. 05. 17., k - 06:00
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Míg a felnőttek hasznos vagyonvédelmi tanácsokkal gazdagodtak, addig a gyerekek megelőzéssel kapcsolatos játékos feladatokban vehettek részt.

A Szolnoki Rendőrkapitányság megelőzési szakemberei a III. Pizza Sprint Félmaraton és Élményfutás rendezvényen prevenciós programokkal várták az érdeklődőket. A rendezvényre kilátogatók a Házhoz megyünk! Biztonságban Magyarországon! program keretében hasznos vagyonvédelmi tanácsokkal gazdagodtak. A kerékpárral érkezők regisztrálhatták a járművüket az ingyenes országos adatbázisba. A BikeSafe program lényege, hogy a regisztrált kerékpár egy esetleges bűncselekmény esetén visszakereshető, könnyebb a felderítésük, ezáltal a tulajdonosnak történő visszaadásuk is. A rendőrök gondoltak a gyerekekre is, akik számára kerékpáros ügyességi pályát állítottak fel, valamint különböző bűnmegelőzéssel kapcsolatos játékokkal készültek.          

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szélesített portfólió

A ráckevei rendőrök azonosították és elfogták azt a ráckevei párt, akik a gyanú szerint több ingatlanba bejutva vittek mindent, ami csak megtetszett neki. Több százezer forintos kárt okoztak a kilenc ingatlan tulajdonosának.