„Házhoz megyünk!” és „Bike Safe” regisztráció Szentgotthárdon

2018. 03. 19., h - 10:56
Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Bűnmegelőzési Alosztály munkatársai 2018. március hónapban is várják az érdeklődőket és a kerékpár-tulajdonosokat, ezúttal Szentgotthárdon.

A lakosság szubjektív biztonságérzetének javítása érdekében a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának munkatársai három helyszínen adnak tájékoztatást a vagyonvédelem, az áldozatvédelem, a családon belüli erőszak, a rendőrség iskolai bűnmegelőzési programjai, az internetbiztonság és a drogprevenció témakörét illetően – az alábbiak szerint – Szentgotthárdon.

Időpont: 2018. március 20-án, 12 óra 25 perc és 13 óra 10 perc között prevenciós célú előadás.
Helyszín: SzMSzC III. Béla Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája (Szentgotthárd, Honvéd u. 10.).

Időpont: 2018. március 20-án, 12 óra és 17 óra között „Házhoz megyünk!” és „Bike Safe” regisztráció.
Helyszín: a Színház aulája, valamint a mellette található parkolóban kitelepített Mobil Bűnmegelőzési Centrum (Szentgotthárd, Széll K. tér 7.)

Időpont: 2018. március 20-án, 14 óra 30 perckor bűnmegelőzési tájékoztató.
Helyszín: a Színház aulája (Szentgotthárd, Széll K. tér 7.)

Kollégáink az év során továbbra is a kiválasztott helyszíneken és időpontokban felállítandó információs pontokon várják majd az állampolgárokat bűnmegelőzési tanácsaikkal megyeszerte.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.

 

Kereste a bajt – őrizetbe vették

A zuglói rendőrök gyanúja szerint egy férfi eltiltás hatálya alatt vitt el egy nyitva hagyott autót a XIV. kerületből, majd másnap volt barátnője házánál is jelenetet rendezett.

 

Tíz díler rendőrkézen

Nagyszabású, összehangolt akcióban, több mint 180 kolléga közreműködésével csaptak le a rendőrök Jászapátiban és Hevesen új pszichoaktív anyaggal kereskedőkre.

 

A gyanú szerint bántalmazta a gyermekét

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétség elkövetése miatt folytat eljárást.