„Házhoz megyünk!” és „Bike Safe” regisztráció Szentgotthárdon

2018. 03. 19., h - 10:56
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A Bűnmegelőzési Alosztály munkatársai 2018. március hónapban is várják az érdeklődőket és a kerékpár-tulajdonosokat, ezúttal Szentgotthárdon.

A lakosság szubjektív biztonságérzetének javítása érdekében a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának munkatársai három helyszínen adnak tájékoztatást a vagyonvédelem, az áldozatvédelem, a családon belüli erőszak, a rendőrség iskolai bűnmegelőzési programjai, az internetbiztonság és a drogprevenció témakörét illetően – az alábbiak szerint – Szentgotthárdon.

Időpont: 2018. március 20-án, 12 óra 25 perc és 13 óra 10 perc között prevenciós célú előadás.
Helyszín: SzMSzC III. Béla Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája (Szentgotthárd, Honvéd u. 10.).

Időpont: 2018. március 20-án, 12 óra és 17 óra között „Házhoz megyünk!” és „Bike Safe” regisztráció.
Helyszín: a Színház aulája, valamint a mellette található parkolóban kitelepített Mobil Bűnmegelőzési Centrum (Szentgotthárd, Széll K. tér 7.)

Időpont: 2018. március 20-án, 14 óra 30 perckor bűnmegelőzési tájékoztató.
Helyszín: a Színház aulája (Szentgotthárd, Széll K. tér 7.)

Kollégáink az év során továbbra is a kiválasztott helyszíneken és időpontokban felállítandó információs pontokon várják majd az állampolgárokat bűnmegelőzési tanácsaikkal megyeszerte.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-terjesztők, fogyasztók rendőrkézen

Az esztergomi nyomozók ez idáig 3 főt vettek őrizetbe, további 9 főt hallgattak ki gyanúsítottként. Több százezer forint készpénzt, különböző kábítószereket, és a fogyasztáshoz szükséges eszközöket foglaltak le.

 

Otthonukban nevelgették a kannabisz töveket

A Rétsági Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt egy 25 éves tereskei és egy 28 éves nógrádi férfi ellen.

 

Keressük a verekedőket

Belekötöttek egy utasba a 4-es 6-os villamos megállójában és megverték a villamoson.
A BRFK a lakosság segítségét kéri egy II. kerületben történt verekedés ügyében.

 

6 fő migráns, 1 fő embercsempész elfogva

A Rétsági és a Balassagyarmati Rendőrkapitányság járőrei fogták el azt a bolgár állampolgárságú embercsempészt, aki Rétságon a rendőri jelzésre nem állt meg járművével, majd Balassagyarmaton egy áram ellátó transzformátornak ütközött.

 

Ittas sofőrök rendőrkézen

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 17 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 39. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Cáfolat

Valótlanul idézi a Blikk a BRFK-t.