„Házhoz megyünk!” program Vas megyében

2015. 10. 01., cs - 14:38
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A vagyonvédelem áll a 2015. szeptember 30-án indult kezdeményezés középpontjában.

A „Házhoz megyünk!” elnevezésű országos megelőző-vagyonvédelmi program keretében Szombathelyen, Sárváron és Kőszegen felállítandó információs pontokon találkozhat a lakosság azokkal a szakemberekkel, akik információt nyújtanak az érdeklődőknek a vagyonvédelemhez szükséges döntések meghozatalában.

A programban a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság és az érintett rendőrkapitányságok munkatársai mellett a helyi polgárőrség tagjai; az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt.; valamint a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Vas Megyei Szervezetének képviselői látják el tanácsokkal az érdeklődőket, továbbá igény esetén az ingatlanok egyedi biztonsági vizsgálatát is elvégzik.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy pályán a biztonságos közlekedésért

A MOL-Tatabánya Kézilabda Klub és a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság együttműködési megállapodást kötött a biztonságos közlekedés elősegítésében.

 

Helikopterrel keresték az illegális migránsokat

Elfogtak egy svéd embercsempészt Balotaszállásnál a megye rendőrei. A férfi 35 határsértőt szállított, akik közül 34-en elszaladtak, végül a Készenléti Rendőrség helikoptere segített a felkutatásukban.

 

Lezárt akta: ingázó betörő

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy gyulai férfi ellen, aki Szegeden több családi házat tört fel.

 

A mérleg: hétrendbeli lopás

A rendelkezésre álló adatok alapján hét bűncselekményt követett el egy férfi az elmúlt időszakban Kunmadarason. A karcagi rendőrök kitartó munkája vetett véget a sorozatnak.