Házhoz mentek Karcagon

2022. 05. 14., szo - 16:48
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök az ellenőrzés mellett a szabályos közlekedés, és a láthatóság fontosságára is felhívták a figyelmet.

A Karcagi Rendőrkapitányság megelőzési munkatársai a Tour de Hongrie országos kerékpáros verseny karcagi indulópontjánál a „Házhoz megyünk” és „Bike Safe program”-mal is várták az érdeklődőket. A rendezvényre biciklivel érkező látogatók regisztráltathatták a kerékpárjukat az országos programba. A rendőrök ellenőrizték a kerékpárok kötelező felszereléseinek meglétét, és felhívták a figyelmet a szabályos közlekedés fontosságára. Mindemellett segítő tanácsokat adtak a kerékpárlopások megelőzésére, amelyekről itt bővebb információt is talál.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőröknek összejött

Az illegális meggazdagodás érdekében volt betörés, telephelyen időzés, logisztika, verítékes munkával megszerzett zsákmány, aminek csak egy részét sikerült magával vinnie. Ráadásul a rendőrök azonosították, mi több, el is fogták.

 

Bogyiszlónál ért véget az út

A Bátaszéki Autópálya Alosztály egyenruhásai az M9-es autóúton, Bogyiszló térségében ellenőriztek egy járművet, melyben tíz illegális migránst szállított a sofőr.

 

Román embercsempész próbálkozott Tolnában

A Bátaszéki Autópálya Alosztály egyenruhásai az M9-es autóúton, Bogyiszló térségében ellenőrizték a járművet, melyben öt illegális migránst szállított a sofőr.