KincsQR-esés a Tiszavirág fesztiválon

2022. 06. 09., cs - 13:36
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A szolnoki Tiszavirág Fesztivál szervezői és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési munkatársai játékos kincskeresésre hívják a rendezvényre látogatókat.

A megyei prevenciós munkatársak a szolnoki Tiszavirág Fesztivál helyszínén hat kincsesládát rejtettek el, amelyek felkutatásában kérik a fesztiválozók segítségét. A játék 2022. június 14-től indul és öt nap áll rendelkezésre arra, hogy megtalálják a fesztivál területén plakát formájában elhelyezett, QR kóddal ellátott, számozott kincsesládákat.

Az első öt kód bűn- és balesetmegelőzési tartalmakra visz, a hatodik leolvasásakor egy online kvíz kérdéssorra juthatnak a keresők, ahol a válaszok megadását követően egy verses üzenethez érkeznek. Ezt a versikét kell beküldeni a bunmeg.jaszmrfk@jasz.police.hu e-mail címre. A QR kódok leolvasása okostelefonnal egyszerűen megoldható. Ha megtalálták a számozott öt láda mindegyikét és megtekintették a hozzájuk kapcsolódó rövid tartalmakat, akkor könnyedén tudnak válaszolni az utolsó, a 6. kincsesládánál feltett kérdésekre.

A szervezők segítségül a játékot kísérő plakát térképén bejelölték a hat láda rejtekhelyét.

QR-esésre fel!

Beküldési határidő: 2022. június 19.  24.00 óra.

A megfejtést beküldők közül sorsolással választják ki a nyerteseket, akik értékes ajándékokat kapnak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Minden lehetőséget megragadnak

Fejér megyéig sikerült eljutniuk Szerbiából azoknak az illegális migránsoknak, akik egy járműszerelvény alvázára kapaszkodtak fel a sofőr tudta nélkül.

 

Októberben eddig négy illegális migráns Tolnában

A szekszárdi rendőrök egy, magát tunéziai állampolgárnak valló személyt állítottak elő a helyi vasútállomáson megálló vonatról, míg az autópályán három marokkóit igazoltattak a Geresdi pihenőnél a járőrök.

 

Rablás miatt őrizetben

A szolnoki rendőrök hely- és személyismeretének köszönhetően rövid időn belül elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a feltételezett elkövetőt.

 

Fokozott ellenőrzés

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el a megye egész területén.