Komplex előadás

2023. 03. 24., p - 07:44
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A zagyvarékasi és tiszajenői felső tagozatosok az iskolai agresszióról beszélgettek, továbbá a szabályos kerékpáros és rolleres közlekedés szabályait ismételték át a szolnoki prevenciós szakemberekkel.

A Szolnoki Rendőrkapitányság bűn- és balesetmegelőzési munkatársai a zagyvarékasi Damjanich János Általános Iskolában, illetve a tiszajenői Szent István Római Katolikus Általános Iskolában folytatták megelőzési előadássorozatukat 2023. március 23-án délelőtt.

A felső tagozatos gyermekek az iskolai agresszió és erőszak megjelenési formáiról, azok megelőzési lehetőségeiről beszélgettek a rendőrökkel. Ezen órarészben a kétirányú kommunikáció volt a mérvadó, ami során kérdéseket tehettek fel a diákok a megelőzési munkatársaknak, akik a témakör kapcsán kifejezetten kíváncsiak voltak a gyerekek véleményére.

Az óra második felében a balesetmegelőzésé volt a főszerep, ekkor a szabályos kerékpáros és rolleres közlekedés szabályait ismételték át a tizenévesek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tetten ért betörő

A szombathelyi rendőrök a helyszínen elfogták azt a 41 éves férfit, aki egy gyógyszertárba tört be tegnap éjjel.

 

Lopás miatt keressük!

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Halálos közlekedési baleset Kisújszállásnál

Egy férfi életét vesztette, továbbá hárman megsérültek, abban a közúti balesetben, ami a 4-es főúton Kisújszállás külterületén történt. A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek.