Megelőzés az ultramaratonon

2022. 05. 23., h - 12:26
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Célhoz ért a Kassa-Miskolc futóverseny bűnmegelőzési programja is.

Negyedik alkalommal rendezték meg 2022. május 21-én a Kassa-Miskolc ultramaratoni futóversenyt, amelyen a miskolci rendőrökből álló csapat második helyezést ért el.

A sportoló rendőrök mellett bűnmegelőzési feladatokat ellátó rendőrök is jelen voltak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szakembereinek személyében, akik különböző – a biztonságos lét megőrzését szolgáló vagyon- és áldozatvédelmi tanácsokkal látták el a hozzájuk fordulókat.

képkép

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szent László-napi koszorúzás

A határőrök védőszentjének napja alkalmából koszorúzással egybekötött megemlékezést tartottak a határőrség egykori országos parancsnokságán.

 

Lopás miatt keressük őket

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik két férfi azonosításában, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy betörtek egy mórahalmi büfébe, ahonnan készpénzt loptak el.

 

Rendőrkézen a rabló

A szegedi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy fiatalt, aki kirabolt egy nőt Szegeden.

 

Lezárt ügyek: Nem mind ezüst, ami fénylik

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet azzal a férfival szemben folytatott le, aki ezüst érméknek nevezett hamisítványokkal csapta be vásárlóját.

 

Ittas és bódult sofőrök rendőrkézen

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 27 ittas, illetve 1 bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 25. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Kerékpárt lopott, keressük!

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik a felvételeken látható férfi azonosításához.