Oviba látogattak a bűnmegelőzők

2022. 05. 13., p - 11:55
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Ovi-Zsaru Nap a jászberényi Gézengúz Óvodában

A Jászberényi Rendőrkapitányság prevenciós munkatársai 2022. május 12-én a helyi Gézengúz Óvodában rendezték meg ismételten az Ovi-Zsaru Napot. Az intézménybe nyolc óvodából érkeztek a gyerekek, akiket nagy szeretettel fogadtak az egyenruhások. A nagyobbacskák  – akik ősszel az iskolapadba ülnek – kerékpáros vizsgát tettek,   hiszen ők a program keretében játékos formában szerezték meg a tudást a biciklis közlekedés alapjaiból.

Nemcsak a kerékpár volt azonban a fókuszban. Megtanulhatták azt, hogy idegenekkel szemben milyen magatartás a követendő, de libasorban álltak a gyerekek a mindig népszerű ujjnyomatolásnál. Borítékolható sikere volt a jászberényi mentőkutyásoknak is, akik bemutatóval készültek a gyerekeknek. A tartalmas és vidám napot jövőre is megismétlik.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Beszámolt a rendőrfőkapitány

Dr. Gulyás Zsolt rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány beszámolóját a Megyei Önkormányzat Közgyűlése egyhangúlag elfogadta.

 

Letartóztatásban

Egy tiszaugi férfi eltiltás hatálya alatt, ittasan közlekedett személygépkocsival, amivel közlekedési balesetet okozott Törökszentmiklóson.