„Police Café” Kiskunfélegyházán

2021. 10. 29., p - 10:13
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Fókuszban a bűnmegelőzés a közelgő mindenszentek és halottak napja kapcsán.

Kiskunfélegyházán, a Móra Ferenc Művelődési Központban került megrendezésre a „Police Café” elnevezésű bűnmegelőzési program 2021. október 28-án. A szervezők a rendezvény keretében hívták fel a figyelmet a bűnmegelőzés fontosságára a közelgő ünnepek - mindenszentek és halottak napja- kapcsán. A rendezvény témagazdái a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság vezetője, Timafalvi László rendőr ezredes, a Sarlós Boldogasszony Főplébánia plébánosa, Rónaszéki Gábor, a Kiskunfélegyházi Járási Hivatal Hatósági - és Gyámügyi Osztályának vezetője, dr. Bódis László, illetve a Bugaci Nyugdíjas Klub vezetője, Lesták Sándorné voltak. Az esemény fő témája az idősek korosztályát érintő bűncselekmények megelőzése, a kortárs segítés, és a nyugdíjas közösségekben rejlő erőforrások kielemzése volt. Az esemény moderátora dr. Molnár Katalin PhD, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense volt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ki ismeri fel?

A miskolci nyomozók a lakosság segítségét kérik egy bolti tolvaj azonosításához.

 

Kétkerekűt lopott

Lezárult a nyomozás annak a férfinak az ügyében, aki eltulajdonított Szegeden egy biciklit.

 

Elfogták

Többrendbeli kifosztás és más bűncselekmények miatt indult büntetőeljárás a Bicskei Rendőrkapitányságon egy helyi lakossal szemben.

 

Remekeltek

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata a 2. helyen végzett az Országos Rendőr Kispályás Labdarúgó Bajnokságon. Kollégáink ezzel a sikerrel jogot nyertek a Belügyminisztérium szervei részére szervezett tornán való részvételre is.

 

Közösen ellenőriztek

A kunszentmiklósi rendőrök a közlekedési hatóság közreműködésével nézték át az autókat.