„Police Café” Pécsett

2022. 10. 14., p - 10:56
Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A program a „Tiszától a Balatonig - add át a biztonság stafétáját!” öt megyés bűnmegelőzési projekt keretén belül valósult meg.

A Zsolnay Kulturális Negyed adott otthont Pécsett a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság és a Baranya Megyei Bűnmegelőzési Tanács által szervezett „Police Café” programnak 2022. október 13-án. A megye tíz járását felölelő programsorozat első állomásán a meghívott résztvevők kellemes környezetben, több témában osztották meg egymással gondolataikat. A projekt keretében egy kávé mellett eszmecserét folytattak a résztvevők többek között az áldozatvédelemről.

A rendezvény módszertani ötletadója és házigazdája dr. Molnár Katalin PhD egyetemi docens, „Police Café” képző és moderátor volt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bírósági eljárást is vonhat maga után

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonhét ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év harmincnyolcadik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Mínusz két autótolvaj

A dabasi nyomozók 48 óra alatt elfogtak két gépkocsitolvajt, és megtérítettek 15,5 millió forintot. A gyanúsítottakat azóta letartóztatta a bíróság.

 

Mentés a Dunából

Egy járókelő és a budapesti vízirendőrök gyors segítsége ezúttal is életet mentett.