Újra indult az Idősek Akadémiája

2023. 02. 07., k - 14:12
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Negyedik alkalommal indult útjára Komárom-Esztergom vármegyében a népszerű előadássorozat.

A korábbi évekhez hasonló érdeklődés övezte a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányságon az Idősek Akadémiája ezévi első programját, amelyet 2023. február 7-én szerveztek meg a Bűnmegelőzési Alosztály munkatársai. Az évnyitó rendezvényen ezúttal a megjelent szépkorúak két témában hallgathattak meg előadást. Elsőként Laposa Péter r. alezredes adott tájékoztatást az érdeklődőknek a kiberbűnözéssel és az internet biztonságos használatával kapcsolatban. Ezután Borka László r. alezredes mutatta be a rendőrség egészségügyi, újra élesztési programját, amelyet technikai bemutatóval egészített ki.

1

A három részből álló előadássorozat első napján mintegy 50 időskorú vett részt, akik a nap során amellett, hogy egy jó hangulatú rendezvényen vettek részt, számos hasznos információval is gazdagodtak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: Gyűrűt követelt, bilincset kapott

A Makói Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy apátfalvi asszony ügyében, aki pénzt és gyűrűt követelve támadt egy nőre a községben.

 

Halálos baleset történt Páhinál – frissítve

Egy 22 éves férfi életét vesztette, egy 21 éves férfi súlyos, életveszélyes sérüléseket, a 20 éves sofőr pedig súlyos sérüléseket szenvedett a balesetben, melyet feltehetőleg az okozott, hogy a jármű vezetője túl gyorsan hajtott.