Városi diákvetélkedő és tanévzáró fesztivál Kecskeméten

2022. 06. 20., h - 10:00
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A Kecskemét főterén megtartott rendezvényhez a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság és a Kecskeméti Rendőrkapitányság bűnmegelőzési szakelőadói is csatlakoztak.

 

Kecskeméten 2022. június 17-én „Városi diákvetélkedő és tanévzáró fesztivál” keretében ünnepelték a diákok az oktatási időszak befejezését. A „helyi identitás és kohézió erősítése Kecskeméten” projekt keretein belül megvalósuló eseményhez a rendőrség is csatlakozott.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési szakemberei – a kábítószer-ellenes világnap eszmeiségét képviselve – a biztonságos szórakozásra és a nyár veszélyeire hívták fel a fiatalok figyelmét. A bátrabbak egy akadálypályát is teljesíthettek az úgynevezett részeg szemüvegben.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Megelőzési és Áldozatvédelmi Alosztályának prevenciós munkatársai a rendőrséghez kapcsolódó érdekes kvízkérdésekkel mérték a diákok tájékozottságát. A különböző állomásokon iskolaőrök segítették a versenyben részvevőket és a bűnmegelőzési szakemberek munkáját.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőröknek összejött

Az illegális meggazdagodás érdekében volt betörés, telephelyen időzés, logisztika, verítékes munkával megszerzett zsákmány, aminek csak egy részét sikerült magával vinnie. Ráadásul a rendőrök azonosították, mi több, el is fogták.

 

Bogyiszlónál ért véget az út

A Bátaszéki Autópálya Alosztály egyenruhásai az M9-es autóúton, Bogyiszló térségében ellenőriztek egy járművet, melyben tíz illegális migránst szállított a sofőr.

 

Román embercsempész próbálkozott Tolnában

A Bátaszéki Autópálya Alosztály egyenruhásai az M9-es autóúton, Bogyiszló térségében ellenőrizték a járművet, melyben öt illegális migránst szállított a sofőr.

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 40 éves szerb sofőr ellen, aki 24 embernek nyújtott segítséget az országhatár tiltott átlépésében.