Vásárban a rendőrök

2022. 05. 16., h - 12:05
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A hajdú-bihari rendőrök hasznos bűn- és balesetmegelőzési tanácsokkal várták az érdeklődőket a Debreceni Tavaszi Országos Kirakodóvásárban.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a Debreceni Tavaszi Országos Kirakodóvásárban várták az érdeklődőket 2022. május 14-én és 15-én. Az egyenruhások a rendezvény ideje alatt hasznos bűn- és balesetmegelőzési tanácsok mellett részletes tájékoztatást adtak a rendőri hivatás iránt érdeklődőknek.

A rendezvényre kilátogatók a „Házhoz megyünk” program keretében vagyonvédelemmel kapcsolatos tájékoztatást is kaptak, illetve regisztráltathatták kerékpárjaikat. A „BikeSafe” ingyenes kerékpár-regisztráció lényege, hogy a bicikli adatai egy biztonságos, a rendőrség számára is hozzáférhető nyilvántartásba kerülnek. A kerékpárok egy esetleges bűncselekmény esetén ezáltal visszakereshetőek, könnyebb a felderítésük, valamint a tulajdonoshoz történő visszajuttatásuk is.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lefegyverezték

A lövedékálló mellényben felé közeledő rendőrök láttán is fegyveréért nyúlt az 50 éves férfi. Csak a mozdulatig jutott, a járőrök lábsöpörték és megbilincselték.

 

Hat körözése volt a rollertolvajnak

A férfi a VI. kerületben egy járókelőtől kért szerszámot az előzőleg lopott elektromos roller zárjának feltöréséhez, majd egy pincében bújt el, amikor rendőrt hívtak, de így is elfogták.