Gondolat-Ébresztő!

2020. 06. 05., p - 10:42
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Videópályázatot hirdet a Békés megyei rendőrség. Két korcsoportban 14 és 22 év közötti fiataloktól várnak olyan filmeket, amelyek bemutatják a kábítószerek, drogok használatának veszélyeit, lehetséges következményeit és hirdetik a megelőzés fontosságát.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság és a Békéscsabai Rendőrkapitányság videópályázatot hirdet 14 és 22 év közötti fiatalok számára. Az ifjúságvédelemmel foglalkozó szakemberek olyan filmeket várnak, amelyek bemutatják a drogok, kábítószerek használatának veszélyeit és rámutatnak arra, mennyire fontos, hogy a fiatalok tudjanak nemet mondani, amikor valamilyen bódító hatású szerrel kínálják őket. A legjobban sikerült pályaműveket a rendőrök oktatási célra használják majd fel, tehát a pályázat révén a fiatalok kortársaiknak segíthetnek abban, hogy megfelelő információkhoz jussanak, megismerjék a szerhasználat mentális és egészségügyi kockázatait. A 15 és 30 másodperc közötti rövidfilmeket 2020. június 22-éig várják a gondolatebreszto26@gmail.com címre. A pályázati kiírás, a pályázat plakátja és a pályamunka benyújtásához szükséges nyilatkozat az alábbiakban letölthető.

videópályázat plakát Békés MRFK

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megölte az anyósát

Balesetnek próbálta meg beállítani hozzátartozója halálát egy tatabányai férfi, de nem tudott túljárni a rendőrök eszén. Most vádemelést javasolnak ellene.

 

Őrizetben az ékszerrabló

A ferencvárosi rendőrök 10 percen belül elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint közel 4,5 millió forint értékben rabolt ki egy üzletet.