Ne próbáld ki, inkább rakd ki!

2021. 06. 26., szo - 08:49
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A Jász-Nagykun-Szolnok-Megyei Rendőr-Főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya az 1987 óta minden évben június 26-án megtartott Kábítószer Elleni Küzdelem Nemzetközi Világnapja alkalmából, az idei évben is figyelemfelhívó játékot hirdet.

A kábítószer-ellenes világnap keretében a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály munkatársai egy megelőzési célú kirakóval kívánják felhívni a figyelmet a kábítószer elleni küzdelem és a prevenció fontosságára, a drogfogyasztás veszélyeire, illetve annak káros hatásaira. A helyes megfejtést beküldők közül, sorsolás útján választják ki azt az egy szerencsés nyertest, aki tárgynyereményben részesül.

Beküldési határidő: 2021.07.26. A sorsolás ideje: 2021.07.29. Az összeállított puzzle-ről készült fényképet névvel és telefonos elérhetőséggel együtt e-mailben küldjék el a bunmeg.jaszmrfk@jasz.police.hu címre.

Felhívjuk a figyelmet, hogy csak a 2021. július 26-án 24 óráig beérkezett megfejtések vesznek részt a sorsoláson!

Szertelen szórakozást kívánunk!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

1 + 16

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen az 54 éves német sofőr ellen, aki 16 embernek nyújtott segítséget az országhatár tiltott átlépésében.

 

1+14

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 28 éves bosnyák sofőr ellen, aki 14 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.