A testi-lelki egészséges jegyében

2022. 09. 14., sze - 08:00
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A Karcagi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója fiatalokat érintő, aktuális témákban tartott bűnmegelőzési előadást 2022. szeptember 13-án a kisújszállási Móricz Zsigmond Református Kollégium, Gimnázium, Szakgimnázium és Általános Iskola tanulóinak.

A kiskorúak egészséges testi és lelki fejlődése kiemelten fontos, ennek megóvása prioritást élvez. A rendőrség nagy hangsúlyt fektet a „Z”, és „Alfa” generációk felvilágosítására és részükre megfelelő bűnmegelőzési tanácsok átadására.

A bűnmegelőzési előadáson a 10-11-12. osztályos tanulók, a gyermekek online kizsákmányolásával kapcsolatos bűncselekményekről, valamint az új típusú Elf Bar eldobható elektronikus cigaretta veszélyeiről kaptak tájékoztatást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Párban jártak lopni

Közel tíz nap alatt több házból is lopott egy nő és egy férfi Orosházán. A nyomozók őrizetbe vették őket.

 

NE kockáztasson!

Két nap alatt két közlekedési baleset történt ittas járművezetők miatt Hajdú-Bihar megyében. Pusztán a szerencsének köszönhető, hogy egyik esetben sem történt tragédia.

 

Éber járőrök

Mezőkövesdi rendőrök észlelték, hogy tűz keletkezett egy helyi családi házban. Gyors intézkedésüknek köszönhetően nem történt tragédia.