Kerékpárokat regisztráltak Dunaújvárosban

2023. 04. 25., k - 09:47
Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség munkatársai az Újtelepi Öko-napon várták az érdeklődőket.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának munkatársai 2023. április 22-én Dunaújvárosban, az Újtelepi Öko-napon várták mindazokat, akik szerették volna nyilvántartásba vetetni kerékpárjukat.   A program lényege, hogy a kerékpárok adatai egy biztonságos, a rendőrség számára is hozzáférhető nyilvántartásba kerülnek. Ezáltal a biciklik egy esetleges bűncselekmény esetén visszakereshetőek, könnyebb a felderítésük, valamint a tulajdonoshoz történő visszajuttatásuk is. A rendőrség bűnmegelőzési szakemberei rögzítik a kerékpár adatait - szín, típus, gyártó, gyártási szám, jellegzetességek - majd fényképfelvételeket is készítenek róla.      

A rendezvényen, melyen összesen 16 kerékpár lett nyilvántartásba véve, a kétkerekűek tulajdonosai tájékoztatást kaptak arról is, hogy a regisztráció után törzskönyvet is igényelhetnek a bikesafe.hu oldalon, emellett pedig akár biztosítást is köthetnek kerékpárjukra.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.