103 pakett

2022. 10. 15., szo - 09:13
Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Új pszichoaktív anyaggal kereskedtek Nyíregyházán, a szabolcsi rendőrök elfogták a terjesztőket.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást M. Zs. 48 éves kótaji, M. A. 50 éves, M. R. 45 éves és M. R. 22 éves nyíregyházi lakosok ellen. 

A nyíregyházi nyomozók 2022. október 13-án összehangolt akció keretén belül a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság és a Jonatán Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak részvételével Nyíregyházán fogták el azt a négy férfit, akik a nyomozás adatai szerint lakó környezetükben anyagi haszonszerzés érdekében rendszeresen árultak bódító hatású szert.

A rendőrök megérkezésekor a 45 éves férfi nyíregyházi otthonában tartózkodó egyik férfi, hogy megszabaduljon a tiltott szertől kidobta a nyitott ablakon keresztül, azonban a rendőrök azt is megtalálták. A nyomozók a lakásban tartott kutatás alatt 7,3 gramm kábítószer gyanúját keltő száraz növényi származékot, valamint 40,4 gramm mennyiségű új pszichoaktív anyagot találtak 103 pakettbe csomagoltan, elkészítve az eladásra.  A rendőrök a férfiakat a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A nyíregyházi nyomozók a 48 éves kótaji, a 45 éves és a 22 éves nyíregyházi férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására az illetékes ügyészségen.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás a buszmegállóban

Két helyi férfit gyanúsítanak a salgótarjáni nyomozók azzal, hogy 64 éves beteges, gyenge fizikális állapotú ismerősüket fosztották ki.

 

Papucsban és melegítőben menekült

A budapesti és a monori rendőrök egy 52 éves férfit fogtak el, aki nem kezdte meg a lopás és emberrablás miatt kiszabott fegyház- és börtönbüntetését.

 

Családi tragédia

Egy férfi bántalmazta nagycsécsi otthonukban élettársát, aki a helyszínen elhunyt. A rendőrök őrizetbe vették az elkövetőt.

 

Egy nehéz nap estéje

A szegedi rendőrök előállították azt a helybéli férfit, aki bűncselekmények egész sorát követte el néhány óra alatt.

 

Jószerencsét

Ismét szabadnapos készenléti rendőr tett tanúbizonyságot elkötelezettségéről.  

 

Bonyhádon is megszervezték

A Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum aktuális ülését tartották meg a városi rendőrkapitányságon.