108 tő marihuánát találtak a zalai nyomozók

2017. 09. 04., h - 11:28
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök két 32 éves férfit vettek őrizetbe.

Kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán D. Attila nagykapornaki és K. László zalaegerszegi lakosok ellen.

Az egyenruhások házkutatást tartottak mindkét gyanúsítottnál és egy hegyi hajlékban, ahol botanikus szakértő jelenlétében összesen 108 tő marihuánát, valamint mind a növényeknél, mind a pincében több, a cannabis termesztéséhez használatos tárgyat találtak és foglaltak le.

A zalaegerszegi nyomozók a két férfit 2017. augusztus 31-én elfogták, előállították, majd őrizetbe vételük mellett gyanúsítottként hallgatták ki őket és kezdeményezték előzetes letartóztatásuk indítványozását, amelyet a Zalaegerszegi Járásbíróság 2017. szeptember 2-án elrendelt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szúrással ért véget egy vita Csepelen

A fővárosi rendőrök öt embert állítottak elő. Közülük kettő is kést vett elő. Egyikőjük egy férfit, míg a másik, annak kutyáját szúrta meg.

 

Lezárt akta: rendőrök fékezték meg

A monori vizsgálók átadták az ügyészségnek annak a tavaly augusztusi ügynek az iratait, amelynek jelenleg is fogva tartott gyanúsítottja magából kikelve fenyegette családtagjait, tört-zúzott – az egyenruhások parancsoltak neki álljt.

 

Uszodában lopott - keressük

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik a lopással gyanúsítható férfi megtalálása érdekében.

 

Felismeri őket?

Elektromos rollert loptak egy kőbányai bevásárlóközpontból, a X. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható személyeket.