11 tő cannabist foglaltak le a fehérgyarmati nyomozók

2022. 10. 14., p - 15:43
Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogták a termesztéssel gyanúsítható férfit.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást F. Zs. 46 éves nagyari lakos ellen.

A nyomozók 2022. október 12-én tartottak kutatást a férfi otthonában, ahol 11 tő cannabis növényt, és több száz gramm mennyiségű kábítószer gyanúját keltő növényi származékot találtak, és foglaltak le. A férfi a THC hatóanyagot tartalmazó növényeket a kertjében termesztette, elmondása szerint saját használatra. A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit a rendőrök a rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták. Kihallgatása után a nyomozók őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. Az ügyészség indítványára a bíróság a gyanúsított letartóztatását elrendelte.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tetten ért betörő

A szombathelyi rendőrök a helyszínen elfogták azt a 41 éves férfit, aki egy gyógyszertárba tört be tegnap éjjel.

 

Lopás miatt keressük!

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Halálos közlekedési baleset Kisújszállásnál

Egy férfi életét vesztette, továbbá hárman megsérültek, abban a közúti balesetben, ami a 4-es főúton Kisújszállás külterületén történt. A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek.