1.340 forintot rabolt

2023. 06. 06., k - 10:04
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozás adatai szerint a 25 éves férfi leütötte ismerősét, majd elvette a pénzét Tiszacsegén. A balmazújvárosi rendőrök elfogták és bűnügyi őrizetbe vették.

A bejelentés 2023. június 2-án 22 óra körül érkezett a rendőrségre arról, hogy egy férfit kiraboltak Tiszacsegén. A járőrök azonnal a helyszínre mentek és meghallgatták a sértetett. Mint kiderült, egyik ismerőse támadta meg, leütötte, majd a zsebéből kivette a pénzét.

A rendőrök egy órán belül elfogták a 25 éves helyi lakost, gyanúsítotti kihallgatását követően pedig bűnügyi őrizetbe vették. Letartóztatását az illetékes járásbíróság 2023. június 5-én rendelte el.

Kihallgatásán részeletes beismerő vallomást tett, mindössze 1.340 forintot sikerült megszereznie áldozatától.

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást vele szemben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Jubileumi ünnepség a rendőrőrsön

Már 30 éve ügyelnek a lakosok biztonságára a rend őrei Hévízen. Az évforduló alkalmából rendezett megemlékezésen a jelenleg szolgálatot ellátó állomány mellett a nyugdíjas munkatársak is felsorakoztak.

 

Apró drága hirdetések

Az utóbbi napokban több Győr-Moson-Sopron megyei sértett vált csalók áldozatává, egy jól ismert módszerrel verték át őket az online térben. Az eseteket a rendőrség büntetőeljárás során a Mátrix Projekt keretében vizsgálja.

 

Minden mozdíthatót ellopott

Elsősorban lakatlan házakba és azok melléképületeibe tört be, majd több százezer forint értékű tárgyakat lopott el az a férfi, akit a salgótarjáni nyomozók a napokban fogtak el.