17 rendbeli lopás miatt őrizetben

2022. 08. 12., p - 09:21
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Az erki férfi egy lakatlan házban rejtőzködött a rendőrök elől, amikor elfogták.

Bejelentés érkezett 2022. augusztus 10-én reggel, hogy egy erki lakóházban betörés történt.

A helyi körzeti megbízottak azonosították a feltételezett elkövetőt, akit néhány órán belül, egy lakatlan házban fogtak el.

A Hevesi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai kihallgatták és őrizetbe vették az erki lakost 17 rendbeli lopás bűncselekmény gyanúja miatt.

A nyomozás adatai alapján a 24 éves férfi 2021. júniusától mostanáig, Erken és Tarnaörsön követett el vagyon elleni bűncselekményeket.

A számlájára írható, hogy többször lopott lakóházakból, melléképületekből, de talán egy Tarnaörsön leparkolt autóbusz vonzotta a legjobban, mivel oda hét alkalommal ment vissza. Nem válogatott, vitt mindent, ami számára értékes volt.

.

A nyomozó hatóság előterjesztést tett a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer terjesztők, fogyasztók rendőrkézen

Az esztergomi nyomozók ez idáig 3 főt vettek őrizetbe, további 9 főt hallgattak ki gyanúsítottként. Több százezer forint készpénzt, különböző kábítószereket, és a fogyasztáshoz szükséges eszközöket foglaltak le.

 

Otthonukban nevelgették a kannabisz töveket

A Rétsági Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt egy 25 éves tereskei és egy 28 éves nógrádi férfi ellen.

 

Keressük a verekedőket

Belekötöttek egy utasba a 3-as villamos megállójában és megverték a villamoson.
A BRFK a lakosság segítségét kéri egy II. kerületben történt verekedés ügyében.

 

6 fő migráns, 1 fő embercsempész elfogva

A Rétsági és a Balassagyarmati Rendőrkapitányság járőrei fogták el azt a bolgár állampolgárságú embercsempészt, aki Rétságon a rendőri jelzésre nem állt meg járművével, majd Balassagyarmaton egy áram ellátó transzformátornak ütközött.

 

Ittas sofőrök rendőrkézen

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 17 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 39. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Cáfolat

Valótlanul idézi a Blikk a BRFK-t.