17 rendbeli lopás miatt őrizetben

2022. 08. 12., p - 09:21
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az erki férfi egy lakatlan házban rejtőzködött a rendőrök elől, amikor elfogták.

Bejelentés érkezett 2022. augusztus 10-én reggel, hogy egy erki lakóházban betörés történt.

A helyi körzeti megbízottak azonosították a feltételezett elkövetőt, akit néhány órán belül, egy lakatlan házban fogtak el.

A Hevesi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai kihallgatták és őrizetbe vették az erki lakost 17 rendbeli lopás bűncselekmény gyanúja miatt.

A nyomozás adatai alapján a 24 éves férfi 2021. júniusától mostanáig, Erken és Tarnaörsön követett el vagyon elleni bűncselekményeket.

A számlájára írható, hogy többször lopott lakóházakból, melléképületekből, de talán egy Tarnaörsön leparkolt autóbusz vonzotta a legjobban, mivel oda hét alkalommal ment vissza. Nem válogatott, vitt mindent, ami számára értékes volt.

.

A nyomozó hatóság előterjesztést tett a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halmozta a közlekedési jogsértéseket

A Kalocsai Rendőrkapitányság egyenruhásai őrizetbe vettek egy 21 éves fajszi férfit, aki ittasan, az eltiltás hatálya alatt úgy vezetett, hogy cserbenhagyás – és egy korábbi ittas vezetés – miatt büntetőeljárás volt folyamatban ellene.

 

Forró nyomon

Egy órán belül elfogták a dorogi rendőrök azt a férfit, aki egy tokodi családi házba akart betörni.

 

Teljes útlezárás az M43-as autópályán

Pályakarbantartási munkálatok és műszaki mentés miatt teljes szélességében lezárták az M43-as autópálya Makó felé vezető oldalát Maroslele közelében, ahol tegnap halálos baleset történt.

 

Meglopta a munkatársát

A férfi és ismerőse közel 1,5 millió forint készpénzt és arany ékszert lopott. A debreceni rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Lecserélte a rendszámtáblát

A debreceni nyomozók egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a 40 éves férfit.