17 rendbeli lopás miatt őrizetben

2022. 08. 12., p - 09:21
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az erki férfi egy lakatlan házban rejtőzködött a rendőrök elől, amikor elfogták.

Bejelentés érkezett 2022. augusztus 10-én reggel, hogy egy erki lakóházban betörés történt.

A helyi körzeti megbízottak azonosították a feltételezett elkövetőt, akit néhány órán belül, egy lakatlan házban fogtak el.

A Hevesi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai kihallgatták és őrizetbe vették az erki lakost 17 rendbeli lopás bűncselekmény gyanúja miatt.

A nyomozás adatai alapján a 24 éves férfi 2021. júniusától mostanáig, Erken és Tarnaörsön követett el vagyon elleni bűncselekményeket.

A számlájára írható, hogy többször lopott lakóházakból, melléképületekből, de talán egy Tarnaörsön leparkolt autóbusz vonzotta a legjobban, mivel oda hét alkalommal ment vissza. Nem válogatott, vitt mindent, ami számára értékes volt.

.

A nyomozó hatóság előterjesztést tett a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.

 

De igen, ők is tettesek!

A nyomozás adatai szerint a terézvárosi luxusbolt-betörésben legalább négyen vettek részt. Két feltételezett elkövetőt a budapesti rendőrök már a bűncselekmény napján elfogtak, társaikat keresik.

 

Se pénz, se termék

Online piactéren hirdetett egy egyeki férfi olyan termékeket, amik sosem voltak a birtokában. A karcagi rendőrök a Mátrix Projekt keretében gyanúsítottként hallgatták ki.