30 napig biztosan rács mögött maradnak

2019. 03. 12., k - 10:41
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A tatabányai párosnak kifosztás és lopás elkövetése miatt kell felelnie.

Egy 54 éves férfit és egy 49 éves nőt fogtak el a tatabányai rendőrök 2019. március 9-én. T. Jánost és K. Irént egy rendbeli lopás és két rendbeli kifosztás elkövetésével gyanúsítja a rendőrség. A páros a gyanú szerint 2019. március 4-én egy tatabányai üzletben vette el a sértett pénztárcáját a benne lévő készpénzzel együtt. Két nappal később újabb bűncselekményt követtek el, ezúttal egy élelmiszerüzletben vásárló nő tárcáját vették ki a táskájából és vitték magukkal. Az utolsó bűncselekményt március 9-én követték el, amikor egy tatabányai boltban a sértett bevásárlókocsiban elhelyezett reklámtáskájából lopták el a pénztárcáját, a benne lévő készpénzzel és bankkártyával együtt.

A tatabányai nyomozók ezt követően fogták el T. Jánost és K. Irént, akiket kifosztás bűntett és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanújaként hallgattak ki gyanúsítottként. Az elkövetőket a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezésére a bíróság 2019. március 12-én elrendelte letartóztatásukat.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Robbantani akart

A zuglói rendőrök befejezték a nyomozást annak a férfinak az ügyében, aki a gyanú szerint robbantással fenyegetett​​ egy áruházat.

 

Rendőrkézen a gázolajtolvajok

A kazincbarcikai rendőrök elfogták azt a két férfit, akik munkagépekből tulajdonítottak el csaknem 1000 liter gázolajat.

 

Áruházakból loptak

Sorozatban lopott két férfi Szegeden. Az ügyben indult nyomozás lezárult.