38 évesen 38 pakett

2022. 08. 13., szo - 08:05
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Letartóztatta a bíróság azt a karácsondi nőt, akit séta közben kapcsoltak le a rendőrök.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy karácsondi lakossal szemben. 

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai két gyalogost igazoltattak 2022. augusztus 10-én 11 óra 30 perckor, Karácsondon. A korábbi gyanú beigazolódott, ugyanis a 38 éves nő táskájából 38 darab kábítószergyanús pakett került elő, ezért őt előállították a városi rendőrkapitányságra és őrizetbe vétele mellett kihallgatták.

A lefoglalt anyagokról a szakértői vizsgálat egyértelműen megállapította, hogy új pszichoaktív anyagnak minősül.

A nyomozás során a rendőrök látókörébe kerültek többen is, akiknek a kihallgatása alátámasztotta, hogy a gyanúsított az elmúlt időszakban anyagi haszonszerzés érdekében, rendszeresen értékesített új pszichoaktív anyagot különböző összegért a lakóhelyén.

A nyomozó hatóság előterjesztést tett a letartóztatásának indítványozására, melyet a bíróság a mai napon el is rendelt.

.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrök vitték haza a Bükkben eltévedt nőket

Az aggódó férj telefonált az esti órákban a rendőrségre, hogy felesége és annak barátnője feltehetőleg eltévedt a Bükkben. A 66 és 77 éves nőt éjféltájt találták meg a rendőrök, erdészek segítségével.

 

Vissza az iskolába

A fővárosi rendőrök elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint sorozatjelleggel követett el lopásokat a XIII. kerületben; két tanári szobát is kiszemelt.

 

Lezárt akta: tíz migránst csempészett

A Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát azzal a szerb állampolgárral szemben, aki 10 határsértőt akart Nyugat-Európába szállítani.