4 órán belül elfogták a közveszéllyel fenyegetőt

2022. 05. 26., cs - 19:10
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A 42 éves nő egy környei intézménybe telefonált, hogy bomba fog robbanni. A tettest azonosították, kihallgatták és őrizetbe vették a tatabányai nyomozók.

Több mint 360 diák tanulását szakította félbe egy telefonhívás 2022. május 26-án 10 óra 15 perckor Környén. A telefonáló azt közölte, hogy az intézménybe bomba fog robbanni. A kiürített épületeket a rendőrök átvizsgálták, de nem találtak robbanóanyagot. A Tatabányai Rendőrkapitányság közveszéllyel fenyegetés miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

A bevezetett nyomozati cselekmények során, a bejelentéstől számított négy órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 42 éves nőt. A tartózkodási helyén azt a telefont is megtalálták a nyomozók, amiről a bejelentést tette. A környei lakost előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették. A tettes a bűncselekmény elkövetését beismerte.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.

 

De igen, ők is tettesek!

A nyomozás adatai szerint a terézvárosi luxusbolt-betörésben legalább négyen vettek részt. Két feltételezett elkövetőt a budapesti rendőrök már a bűncselekmény napján elfogtak, társaikat keresik.

 

Se pénz, se termék

Online piactéren hirdetett egy egyeki férfi olyan termékeket, amik sosem voltak a birtokában. A karcagi rendőrök a Mátrix Projekt keretében gyanúsítottként hallgatták ki.