4 órán belül elfogták a közveszéllyel fenyegetőt

2022. 05. 26., cs - 19:10
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A 42 éves nő egy környei intézménybe telefonált, hogy bomba fog robbanni. A tettest azonosították, kihallgatták és őrizetbe vették a tatabányai nyomozók.

Több mint 360 diák tanulását szakította félbe egy telefonhívás 2022. május 26-án 10 óra 15 perckor Környén. A telefonáló azt közölte, hogy az intézménybe bomba fog robbanni. A kiürített épületeket a rendőrök átvizsgálták, de nem találtak robbanóanyagot. A Tatabányai Rendőrkapitányság közveszéllyel fenyegetés miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

A bevezetett nyomozati cselekmények során, a bejelentéstől számított négy órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 42 éves nőt. A tartózkodási helyén azt a telefont is megtalálták a nyomozók, amiről a bejelentést tette. A környei lakost előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették. A tettes a bűncselekmény elkövetését beismerte.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hat körözése volt a rollertolvajnak

A férfi a VI. kerületben egy járókelőtől kért szerszámot az előzőleg lopott elektromos roller zárjának feltöréséhez, majd egy pincében bújt el, amikor rendőrt hívtak, de így is elfogták.

 

Kivezették

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a macedón sofőr ellen, aki 8 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.