9 év 9 hónap fogházbüntetés elől bujkált

2023. 02. 08., sze - 11:51
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A debreceni nyomozók egy budapesti lakás spájzában találták meg azt a 39 éves férfit, aki ellen összesen hat elfogatóparancs volt érvényben.

A Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja hat elfogató parancsot adott ki egy 39 éves férfi ellen, aki nem kezdte meg a jogerősen kiszabott, összesen 9 év 9 hónap szabadságvesztés büntetésének letöltését. A budapesti lakos lopás és csalás bűncselekmények elkövetése miatt lett elítélve.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügy Osztályának olyan információ jutott a tudomására, hogy a férfi előbb Debrecenben, majd Hajdúhadházon húzta meg magát, végül pedig egy budapesti lakásban bújt el a hatóságok elől. A nyomozók a BRFK III. Kerületi Rendőrkapitányság munkatársaival közösen 2023. február 6-án mentek érte, az ingatlan spájzában találták meg, majd előállították és átszállították a büntetés-végrehajtási intézetbe.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristálytiszta ellenőrzés

A rendőrök megállítottak egy autót, majd ellenőrizték azt, ennek eredményeként új-pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt elfogtak egy férfit Miskolcon.

 

Halálos baleset történt Kisszállásnál

Egy teherautó elgázolt egy idős asszonyt, aki vélhetően úgy készült áttolni kerékpárját az 55-ös számú főúton, hogy nem nézett szét kellőképpen és kilépett a jármű elé. A balesetben a nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Díjkitűzés

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője 500 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Nagykanizsán történt fegyveres rablás kísérlete elkövetőjének azonosítása és elfogása érdekében.

 

Lezárt akta – több lopás is van a számláján

A fiatal gyanúsított 2022. nyarán több százezer forint értékben károsította meg a sértetteket. A többszörösen egyesített büntetőeljárásban most vádemelést javasolnak a szolnoki nyomozók.

 

Túltolta

Hatvankilenc. Nem ennyivel közlekedett, hanem ennyivel lépte túl a megengedett sebességet egy autós Kocséron.