9000 liter

2018. 04. 04., sze - 10:36
Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A kaposvári rendőrök vádemelést javasolnak három férfi ellen, akik a gyanú szerint gázolajat loptak.

Egy kaposvári intézmény 2016. december 13-án feljelentést tett, mivel a 2016. július és november közötti időszakban a tulajdonukban álló mezőgazdasági gépek üzemanyag felhasználása kiugróan megnőtt, amit az ellátott feladatok nem indokoltak. Emiatt ellenőrzést tartottak a telephelyen, ahol a gépek körül kannákat és slagokat találtak.  

Az ügyben folytatott nyomozás eredményeként a rendőrök megállapították, hogy az intézmény három dolgozója közel 3,1 millió forint értékeben, több mint 9000 liter üzemanyagot lopott el. A 47 éves, az 54 éves és az 57 éves kaposvári lakosokat nagyobb értékre elkövetett sikkasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

A Kaposvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.