A betörők visszatértek – a rendőrök elfogták őket

2021. 11. 25., cs - 10:51
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A győri nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki két férfit, akik egy Győr belvárosában található lakóház alagsorában több tárolót feltörtek.

A rendőrségre 2021. november 24-én a hajnali órákban érkezett bejelentés, hogy Győr belvárosában lévő egyik utcában ismeretlenek egy társasház alagsorában lévő tárolót feltörték, bementek, és kutatást végeztek. A helyszínre érkező egyenruhások megállapították, hogy a pincében lévő tárolók közül többnek az ajtaját is felfeszítették az elkövetők.

2

Az elvégzett adatgyűjtés eredményeként, rövid időn belül látókörbe került két helybeli férfi, akik a bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatók. 

3

A további nyomozati cselekmények elvégzése érdekében ugyanazon a napon 14 óra körül a rendőrök ismételten kivonultak a helyszínre. A szemfüles zsaruk a társasház környezetében felfigyeltek két gyanúsan viselkedő személyre, akikről rövid időn belül kiderült, hogy ők követhették el a bűncselekményt, ezért a két férfit elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították.  

1

A nyomozók a 26 éves és a 33 éves győri lakost dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és mindkettőt őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A Dunát átúszta, a büntetést nem úszta meg

Szabálytalan autós menekült a rendőrök elől Óbudán. A sofőr egy zsákutcában kiugrott a kocsiból, és a Dunába ugorva próbált egérutat nyerni. A járőrök a Hajógyári-szigeten fogták el. Az is kiderült, hogy miért akart meglépni: a járművezetés szinte minden szabályát megszegte.

 

2+6

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 44 éves moldáv sofőr és 53 éves társa ellen, akik hat embernek nyújtottak segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy nő azonosításában, aki egy helyi üzletből több kozmetikai terméket tulajdonított el.