A betörők visszatértek – a rendőrök elfogták őket

2021. 11. 25., cs - 10:51
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A győri nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki két férfit, akik egy Győr belvárosában található lakóház alagsorában több tárolót feltörtek.

A rendőrségre 2021. november 24-én a hajnali órákban érkezett bejelentés, hogy Győr belvárosában lévő egyik utcában ismeretlenek egy társasház alagsorában lévő tárolót feltörték, bementek, és kutatást végeztek. A helyszínre érkező egyenruhások megállapították, hogy a pincében lévő tárolók közül többnek az ajtaját is felfeszítették az elkövetők.

2

Az elvégzett adatgyűjtés eredményeként, rövid időn belül látókörbe került két helybeli férfi, akik a bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatók. 

3

A további nyomozati cselekmények elvégzése érdekében ugyanazon a napon 14 óra körül a rendőrök ismételten kivonultak a helyszínre. A szemfüles zsaruk a társasház környezetében felfigyeltek két gyanúsan viselkedő személyre, akikről rövid időn belül kiderült, hogy ők követhették el a bűncselekményt, ezért a két férfit elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították.  

1

A nyomozók a 26 éves és a 33 éves győri lakost dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és mindkettőt őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határmenti együttműködés

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, dr. Polyák Zsolt rendőr dandártábornok Szegeden fogadta román partnereit.