A budapesti rendőrök elfogták a betöréses lopások gyanúsítottját

2022. 05. 13., p - 07:50
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A férfi ellen elfogatóparancs volt érvényben.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. Kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály munkatársai a XII. és XVII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozóinak segítségével, közös akció keretében 2022. május 4-én Budapesten, egy józsefvárosi plázában elfogták M. Imre székesfehérvári lakost, aki ellen betörések miatt bocsátottak ki elfogatóparancsot.

A rendelkezésre álló adatok alapján a 49 éves férfi 2021. július 14-én egy XVIII. kerületi házba betört, és ékszereket, bizsukat, aranyozott evőeszköz-készletet lopott el. A megalapozott gyanú szerint 2021. december 13-án Kőbányán is ő tört be egy házba, onnan pénzt és egyéb tárgyakat vitt el.

A XVIII. Kerületi Rendőrkapitányságon lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki M. Imrét, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A bíróság a férfi bűnügyi felügyeletét rendelte el. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

5 órán belül elfogták a rablót

A gyanú szerint a 42 éves férfi két alkalommal is pénzt követelt, amit a félelemben lévő sértett átadott. A telefont is elvette az áldozatától. Az oroszlányi rendőrök öt órán belül elfogták az elkövetőt, akit őrizetbe vettek.

 

Megfogva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a cseh sofőr ellen, aki 19 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Ittas volt a sofőr

Véget ért a ma reggel Paksnál történt baleset helyszínelése a 6-os főúton.