A budapesti rendőrök elfogták a betöréses lopások gyanúsítottját

2022. 05. 13., p - 07:50
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A férfi ellen elfogatóparancs volt érvényben.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. Kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály munkatársai a XII. és XVII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozóinak segítségével, közös akció keretében 2022. május 4-én Budapesten, egy józsefvárosi plázában elfogták M. Imre székesfehérvári lakost, aki ellen betörések miatt bocsátottak ki elfogatóparancsot.

A rendelkezésre álló adatok alapján a 49 éves férfi 2021. július 14-én egy XVIII. kerületi házba betört, és ékszereket, bizsukat, aranyozott evőeszköz-készletet lopott el. A megalapozott gyanú szerint 2021. december 13-án Kőbányán is ő tört be egy házba, onnan pénzt és egyéb tárgyakat vitt el.

A XVIII. Kerületi Rendőrkapitányságon lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki M. Imrét, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A bíróság a férfi bűnügyi felügyeletét rendelte el. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mozgó sorfal, lánc, védelmi alakzat, folyosó…

Csak néhány azok közül a csapatszolgálati elemek közül, amiket a Készenléti Rendőrség (KR) kiképzési és módszertani szakemberei gyakorlatban tanítottak meg a Magyar Honvédség Katonai Rendészeti Ezred tízfős csoportjának. A rendőrök által tartott kétnapos tömegkezelési tréning a KR központi objektumában zajlott.

 

Őrizetben a késdobáló

A rendőrök elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki azt a csobaji férfit, aki kést dobott a felesége hátába.

 

Tudta, mit tesz?!

Csaknem tragédiába torkollott egy családi vita Tiszaderzsen. Egy férfi láncfűrésszel vágta meg édesanyja kezét, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

 

Elfogták a rablás elkövetőit

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Tiszakécskei Rendőrőrsének munkatársai két fiatalt gyanúsítanak azzal, hogy bántalmaztak egy idős férfit és elvették a pénzét.

 

Reszkessetek, betörők!

Több lakásba hatolt be két makói férfi az elmúlt esztendőben Csongrád-Csanád vármegyében. A szegedi nyomozók véget vetettek a sorozatnak, a duót elfogták és őrizetbe vették.

 

Felismeri a férfit?

A soproni nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen személy azonosításához.