A felelőtlenség ára

2019. 07. 30., k - 08:07
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tamási Rendőrkapitányságon befejezték a 2018. július 1-jén Gyönk és Udvari között történt baleset körülményeinek a vizsgálatát, melyet egy 20 éves fiatal okozott ittasan, jogosítvány nélkül.

Egy személygépkocsival közlekedett egy ötfős – fiatalokból álló – társaság 2018. július 01-jén a hajnali órákban Gyönk belterületén Udvari irányába, amikor a jármű vezetője – egy 20 éves Udvariban élő fiú – elveszítette uralmát az autó felett, letért az útról és a bal oldalon lévő fás-bokros területre sodródott. Az autóban mindannyian megsérültek, egy lány súlyos sérüléseket szenvedett, míg egy fiúnál súlyos egészségromlást okozott a felelőtlen autókázás. Egyikük sem használta a biztonsági övét, ketten az autóból ki is repültek. Már az elsődleges adatgyűjtés során kiderült, hogy a sofőr ittas volt a baleset bekövetkezésekor, és még vezetői engedéllyel sem rendelkezett. A társaság egy buliból hazafelé menet kocsikázott, amikor a baleset megtörtént.

A 20 éves sofőrrel szemben büntetőeljárást folytattak a tamási rendőrök, neki súlyos egészségromlást okozó ittas járművezetés bűntett elkövetése miatt kell felelnie.

A Tamási Rendőrkapitányságon a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügyben keletkezett iratokat a napokban megküldték az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A Dunát átúszta, a büntetést nem úszta meg

Szabálytalan autós menekült a rendőrök elől Óbudán. A sofőr egy zsákutcában kiugrott a kocsiból, és a Dunába ugorva próbált egérutat nyerni. A járőrök a Hajógyári-szigeten fogták el. Az is kiderült, hogy miért akart meglépni: a járművezetés szinte minden szabályát megszegte.

 

2+6

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 44 éves moldáv sofőr és 53 éves társa ellen, akik hat embernek nyújtottak segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy nő azonosításában, aki egy helyi üzletből több kozmetikai terméket tulajdonított el.